Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2007

Μαλβίνα Κάραλη


Χθές καθώς περιπλανιόμουν στο youtube έπεσα εντελώς τυχαία σε κάτι videακια της Μαλβίνα Κάραλη και η συγκίνηση μου ήταν απερίγραπτη. Όταν παρακολουθούσα τη Μαλβίνα ήμουν πολύ μικρή οπότε μπορώ να πω ότι μεγάλωσα μαζί της. Χθες θυμήθηκα το αμίμητο χιούμορ της, την εκκεντρική της εμφάνιση, την απιστεύτη ζωντάνια της και το "Γαμώ την ατυχία μου!!!".Δυστυχώς δε βρήκα το "Έξω πούστη απ'τη παράγκα!" αλλά και μόνο που άκουσα τα σχόλια της μου φτάνει..Καρατσεκαρισμένο!

Η Μαλβίνα για τη Μαλβίνα στην ταπερμανική:

"Φίλες και φίλες, ευτευτέστετε.Το βιογραφικό μου θα σας το περιγράψω στην ταπερμανική, για να μαθαίνουν οι νέοι και να γελάνε οι παλιοί. Γεννήθηκα στις 3 του Φεβρουαρίου περίπου, ίσως και το χίλια εννιακόσια πενήντα τέσσερα.
Δεν είχα αδέλφια που τσακώνονταν, αλλά είχα αδελφό.
Σπούδαξα και έκανα δράσεις πχιότητας στη Λωζάννη, το Παρίσι, επ' όπου και διάτριψα και το ένα ή το άλλο και το Ντισκιουετέ έλεγα με πχιοτική προφορά.
Μετά προέβην αργότερα σε επιστροφές και δούλεξα σε εφημερίδες από το Διάστημα. Δηλαδή 78-83. Και πιο μετά έφκιανα άρθρους σε περιοδικούς.
Κι ύστερα βγήκα στην τηλεόραση και είχα ένα σπήγκελ κι έρχουνταν κάτι συντρόφσες κι αυτές ζακτ, κι εγώ φρακτ και καμιά φορά και τ' ανάποδα.
Μετά έφυγε το ΠΑΣΟΚ, ενωμένο δυνατό κι ίσυσσε το Πασόκ δυνωμένο-ενατό και ξήχασα την κυβερνητική που 'χα μάθει πάνου - κάτου. Κι αυτή ήταν η στάση που μου έβλαψε σοβαρά το πρόβλημα.
Γιατί, αντί μάλλον ή και περίπου, να πάνε όλα κατ' ευθήν, εγώ έφκιαχνα ΙΕΚ Τάπερμαν, αλλά το Ταπερμακιστάν άρχισε να κάνει δράσεις κατά εμού και εναντίον μου, δηλαδή πήγε να μου την κάτσει ο κοντός με γκέγκεν επιθετικό.
Αλλά δεν πειράζει, χέστηκα. Διότι το γκέγκεν και το ντισκιουετέ εγώ το μιλάω στο πρωτότυπο - και με πχιοτική, όπως είπα, προσφορά - και όχι ψελλίζω δολίως και υπούλως ξέναι γλώσαι, άρα θα τα βγάνω πέρα και μετά το Ταπερμακιστάν.
Ισυσσύσατε, φίλες και φίλες, και μη χανόμαστε..."

Η Μαλβίνα σχολιάζει μόδα:

Η Μαλβίνα για διάφορους αδιάφορους:

Και φυσικά η Μαλβίνα για τον Τάπερμαν:

Γαμώ την ατυχία μου!

1 σχόλιο:

Anti είπε...

καταπληκτικό.
αν κ ημουν μικρή όταν έβγαινε στην τηλεόραση την παρακολουθούσα ήταν πολύ καλή σε αυτό που έκανε, κριμα που μας άφησε... :(